NetGaming Mengumumkan Pemenang Peraduan Menamakan Watak
togel

NetGaming Mengumumkan Pemenang Peraduan Menamakan Watak

Permainan baharu NetGaming “Dragon Fortress – Battle of the Castle” ialah ansuran baharu yang menjanjikan dalam portfolio permainan unik dan dipacu inovasi syarikat yang semakin berkembang. Pembangun iGaming yang akan datang mengumumkan “Setiap Wira memerlukan Nama!” pertandingan minggu result sgp lalu di mana ia merayu kepada masyarakat untuk menghasilkan tajuk unik untuk watak tituler keluaran terbaru.

Nama Layak Sejarah
Peraduan ini berlangsung dari 10 Jun hingga 13 Jun dan kini telah berakhir dan syarikat itu mendedahkan nama pemenang dan pilihan nama untuk watak utama yang akan dikenali sebagai “Colin the Conqueror.” Penyertaan pemenang telah dihantar oleh Sam Gascoyne yang menghantar e-mel cadangan itu kepada NetGaming dan kini akan selama-lamanya mempunyai namanya sendiri yang diabadikan dalam komuniti iGaming.

Dragon Fortress – Battle of the Castle ialah permainan yang meneruskan tradisi NetGaming untuk inovasi dengan studio membangunkan pengalaman berasaskan arked yang menggunakan grafik nostalgia walaupun digilap untuk menyedut orang ke dalam pengalaman permainan yang unik. Nama watak utama hanya akan menambah keaslian dan mencipta pengalaman yang lebih diingati.

Plot permainan gaya arked zaman pertengahan ini sebenarnya agak mudah. Terdapat Colin yang bertekad untuk melakukan pelbagai prestasi keberanian dan menambah reputasinya sendiri. Semasa dia mengharungi permainan, dia memulakan misi di seluruh istana dengan setiap pintu membawanya lebih banyak peluang untuk menjadi kaya dan terkenal.

Pencarian dengan Wira dan Kalahkan Naga
Terdapat liar rawak, gulungan liar, dan kemenangan syiling. Terdapat peti harta karun yang melimpah dengan pengganda, pilihan bonus, loteri dan putaran percuma! Tetapi cabaran masih mengintai kerana wira peribahasa itu berdepan hk pools dengan cabaran yang mungkin merugikan dirinya, terutamanya jika naga yang menjaga harta karun itu mengetahui bahawa Colin telah menggeledah rampasannya.

Permainan itu sendiri telah diilhamkan oleh NetGaming’s Nat bermain Goombas dan Bowsers dalam Super Mario, dengan itu mengetuai pasukan pembangunan untuk menghasilkan rupa arked bagi tajuk tersebut. Matematik itu mudah untuk ditentukan apabila reka bentuk telah disediakan, dan apa yang perlu dilakukan ialah memastikan watak dan persekitaran menyeronokkan untuk dimainkan. Malah, perjalanan pemain menjadi keutamaan bagi pembangun kerana mereka berusaha untuk mencipta permainan gaya pengembaraan yang sebenar.

Hasilnya ialah kombinasi slot arked yang unik. Terdapat perasaan nostalgia untuk menarik minat generasi yang lebih tua, tetapi juga permainan yang dinamik untuk membangkitkan minat pemain baharu. Terdapat pergaduhan bos dan ganjaran data macau misteri, yang menjadikan pengalaman yang menarik sama sekali.

Sementara itu, Colin walaupun tidak mudah takut dengan naga itu dan dia mengambil pedang halusnya dalam perjalanan yang berani untuk bukan sahaja membebaskan harta itu tetapi juga mengalahkan naga itu. Dengan nama seperti Colin the Conqueror, Sam Gascoyne adalah seorang wira dengan sendirinya. Mengenai Gascoyne – dia menikmati beg selamat NetGaming sendiri!